Welkom lezer

Welkom bij de eerste blog van AnnemiekLoopt, harstikke leuk dat je mee leest.

Ik moet zeggen dat ik zelf helemaal geen schrijfster ben. Ik vind het lastig om mijn gedachten en gevoelens op papier te zetten. De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik bruis van gevoel maar dat krijg ik absoluut niet op papier. Dus bij deze laat ik het schrijven graag aan anderen over.

Ik zou trouwens best een boek kunnen schrijven (als ik hierin talentvol zou zijn) over de lopers in mijn hardloopgroepen. De uitspraken/ one-liners die ik regelmatig naar mijn hoofd krijg ….en daarbij is het algemeen bekend dat hardlopers uiterst eigenwijze mensen zijn wat vaak leidt tot grappige discussies en pittige uitspraken. Ik geniet hier enorm van 🙂

Maar goed het gaat nu niet over mij maar over een aantal lopers die hebben besloten om de marathon van Rotterdam te gaan lopen. Ik heb gevraagd of zij hun eigen beleving willen delen via de blog van AnnemiekLoopt. Iedere week zal iemand een stukje schrijven over hun eigen marathonavontuur. In de groep zitten nu 5 mannen;  Arno, Marcel , Patrick, Aldo en Gerwin en  6 dames; Nienke Wendy, Marjo, Fransina, Sandra en Marlous. Marlous traint wel mee maar loopt niet in Rotterdam. Zij bereidt zich voor op de marathon van New York, later dit jaar. Fransina schrijft de kick-off.

Running greetz, Annemiek

12596224_677284775708081_1416953250_n