Trainingen

Voor de Coronaperiode heb ik meer dan 15 jaar diverse wekelijkse loopgroepen getraind, van beginners tot gevorderden. Ook gaf ik trainingen bij bedrijven op locatie en ben ik nog steeds actief betrokken bij Running Blind; hardlopen voor blinden en slechtzienden. Door de Coronamaatregelen, die vanuit de overheid werden opgelegd en dus het sporten in groepen aan banden legde, moest ik helemaal stoppen met training geven.

Momenteel werk ik 2 jaar met veel plezier voor GGZ Delfland en nu voel ik weer de drive om te starten met het geven van hardlooptrainingen.

AnnemiekLoopt start op 1 februari 2023 een splinternieuwe beginnersgroep in MOERKAPELLE.
Dan trainen we in 12 weken van 0 naar 5 km hardlopen. Deze nieuwe groep is zeer geschikt voor beginnende sporters zonder enige conditie. Zou jij fit willen worden met een groep die elkaar motiveert? Dan kun je je aansluiten bij deze laagdrempelige groep. Het 12 weken schema wat we gaan volgen is in de loop van de jaren geperfectioneerd zodat het voor iedereen haalbaar is om na 12 weken de 5 km aan een stuk hard te lopen. Na het aanmelden stuur ik een zeer uitgebreide informatie mail. De eerste training is voor iedereen gratis en geheel vrijblijvend! Je kunt dan ervaren of de sfeer, de training en het niveau bij je past.
Mijn hardlooptrainingen staan voor gezelligheid, kwaliteit, persoonlijke begeleiding en een positieve sfeer.

 

Hardlooptrainingen van AnnemiekLoopt:

Woensdagavond training  – in 12 weken naar 5 km  –  start: 1 februari 2023 !

Tijd: van 20.00 tot 21.00
Locatie: Moerkapelle, bij Dorpshuis Op Moer (Raadhuisstraat 40)
Trainer: Annemiek
Training: beginners cursus
Niveau: 1
Prijs: € 89,00

Doel: 5 km hardlopen, Dobbeloop te Nootdorp op 23-4-2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meelopen, heb je vragen of twijfels: ik zou het leuk vinden als je mij een berichtje stuurt!