Over Annemiek

“De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen”
– Eleanor Roosevelt-

Hardlopen is mijn grote liefde, het hoort bij mijn leven. Het geeft mij rust, mooie vriendschappen, geluk, kracht, zelfvertrouwen en daagt mij uit om het beste uit mijzelf te halen. Ik vind het fijn om fit en energiek in het leven te staan.

Mijn passie voor het hardlopen groeide en ik ging op zoek naar verdieping en meer expertise. Ik volgde de opleiding tot sportmasseur en de opleiding looptrainer via de Atletiekunie. Naast gecertificeerde KNAU trainer, ben ik ook bootcamptrainer, Kettlebell trainer Level 1 en Trailrunning trainer.

Coachen

Naast hardlooptrainer ben ik ook toegepast psycholoog en ik werk voor GGZ Delfland.
Als coach wil ik mensen in beweging zetten en ondersteunen bij veranderprocessen. Ik wil ze graag in hun kracht zetten zodat ze met vertrouwen een eigen koers kunnen bepalen. Authenticiteit als belangrijke basis voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Je bent je bewust van je belangrijkste drijfveren, zowel prive als zakelijk.
  • Je komt ‘echt’ over in je gedrag en houding
  • Je leeft wat werkelijk belangrijk voor je is.
  • Je bent open en eerlijk naar jezelf en naar anderen.

Mijn coachstijl is pragmatisch, gedreven en oplossingsgericht.  Ik inspireer en motiveer, ik hou van sparren, humor en gelijkwaardigheid is voor mij een belangrijke waarde.
Als coach kijk ik soms naar het verleden maar richt mij vooral op de toekomst. In weloverwogen stappen gaan we aan de slag met het doorbreken van onbewuste niet-effectieve gedrags en denkpatronen zodat jij je persoonlijke dromen en doelen realiseert.

Mijn vakgebied is loopbaancoaching, teambuilding en een gezonde leefstijl.

AnnemiekLoopt, je lijf en hoofd in harmonie!