Over Annemiek

“De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen”
– Eleanor Roosevelt-

Hardlopen is mijn grote liefde, het hoort bij mijn leven. Het geeft mij rust, mooie vriendschappen, geluk, kracht, zelfvertrouwen en daagt mij uit om het beste uit mijzelf te halen. Ik vind het fijn om fit en energiek in het leven te staan.

Mijn passie voor het hardlopen groeide en ik ging op zoek naar verdieping en meer expertise. Ik volgde de opleiding tot sportmasseur en de opleiding looptrainer via de Atletiekunie. Naast gecertificeerde KNAU trainer, ben ik ook bootcamptrainer en Kettlebell trainer Level 1.

In 2011 besloot ik mijn leven om te gooien.
Mijn grote passie is trainingen geven, wat ik bij mijn vorige werkgever een jaar lang heb gedaan. Voor de groep staan, mensen vaardigheden aanleren, inzichten bieden vind ik geweldig. Ik hou van de groepsdynamica.
Ik wilde ontzettend graag meer kennis en professionaliseren op dit vakgebied en ik ben in 2011 gestart met de deeltijd opleiding Toegepaste Psychologie te Leiden. Nu heb ik vol trots een mooi HBO papiertje op zak.

En zo is AnnemiekLoopt een feit, mijn eigen onderneming. AnnemiekLoopt, je lijf en hoofd in harmonie!

Coachen

Dus naast hardlooptrainer ben ik ook toegepast psycholoog.
Als coach wil ik mensen in beweging zetten en ondersteunen bij veranderprocessen. Ik wil ze graag in hun kracht zetten zodat ze met vertrouwen een eigen koers kunnen bepalen. Authenticiteit als belangrijke basis voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Je bent je bewust van je belangrijkste drijfveren, zowel prive als zakelijk.
  • Je komt ‘echt’ over in je gedrag en houding
  • Je leeft wat werkelijk belangrijk voor je is.
  • Je bent open en eerlijk naar jezelf en naar anderen.

Mijn coachstijl is pragmatisch, gedreven en oplossingsgericht.  Ik inspireer en motiveer, ik hou van sparren, humor en gelijkwaardigheid is voor mij een belangrijke waarde.
Als coach kijk ik soms naar het verleden maar richt mij vooral op de toekomst. In weloverwogen stappen gaan we aan de slag met het doorbreken van onbewuste niet-effectieve gedrags en denkpatronen zodat jij je persoonlijke dromen en doelen realiseert.

Mijn vakgebied is loopbaancoaching, teambuilding en een gezonde leefstijl.